20.12.2011

Italialainen iltapala









Minä en ole mikään kokki, mutta pastaa osaan keittää. Pidän ruuasta, joka on yksinkertaista ja näyttää kivalta. Tiesittekö, että esimerkiksi kukkakaali muodostuu kultaisen leikkauksen mukaan? En myöskään keksi mitään kauniimman sävyistä vihannesta kuin munakoiso. Vähän aikaa sitten opin, kuinka niitä itketetään ennen raclettea.

Saimme Roomasta tuliaisiksi ihania herkkuja.

Iloiseksi värjätty perhospasta huijaa makuaistiani. Se on ehdottomasti parempaa kuin tavallinen makaroni, eikä kaivannut seurakseen muuta kuin merisuolaa ja ison kimpaleen voita. Iltapalan jälkäriksi napsin italialaisia minttupastilleja. Myös minttupastillien purkki on söpö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...