21.8.2011

Hermès'n emalikorut

Enamel bracelets
Paita Humanoid, paljettihame Allsaints, emalirannekorut Hermès, kynsilakka American Apparel, huulikiilto Shiseido,
laukku Joe's Jeans, kengät Won hundred.
Hajuveteni on jo monen vuoden ajan ollut Hermès, ja pullon loputtua olen tilannut uuden läheisten ulkomaanreissuilta tai ostanut itse lentokentältä, kun siihen on ollut mahdollisuus. Raikkaita ja leikkisiä eau de toiletteja ei ainakaan vielä myydä Suomessa. Kaikki muu Hermès'llä onkin kaukana, kaukana omasta budjetistani, mutta haaveilu on ilmaista. Värikylläisten huivien lisäksi olen matkoilla ihastellut emalisia rannekoruja, joissa on merkille tyypillisiä hevoskuvioita ja muita veikeitä tarinoita. Ohuen rannekorun Hermès'n tunnusvärillä oranssilla saisi omakseen vajaalla 300 eurolla. Leveämpi hevosrenkas maksaa noin 500 euroa. Ehkä tyydyn toistaiseksi tuoksumaan Niilin puutarhalle.



Kokosin asun, jossa toistuu kauniiden rannekorujen värit ja yhdistyy erilaiset materiaalit. Laukuksi tietenkin hevoskorun kanssa moderni satulalaukku, joka ei kuitenkaan alleviivaa teemaa liikaa. Allsaintsin paljettihame on loistavan pastellinen ja hyvin tyttömäinen, joten yhdistäisin sen kanssa Humanoidin hämärän harmaan, anorakkityyppisen paidan massiivisella, mutta kauniisti laskeutuvalla kauluksella.

Won Hundredin tasapaksupohjaiset kengät korjaisivat lopputulosta kauemmaksi ponitytöstä, vaikka alankin nähdä niissä jotain kaviomaista. Olen valtavan ihastunut tasapaksupohjaisiin kävelykenkiin. Taisi 90-luvun Spice Girls -villitys jättää jälkensä. Won Hundredin kengissä rakastan yhtenäistä, pohjaan asti ulottuvaa nahkapintaa ja kantapään rypytyksiä. Kuin kenkä olisi pukenut päälleen yhtä numeroa liian ison puvun, joka kursitaan piiloon selän taakse.

1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...